Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάκης Ρουβάς: Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη με την Progressive – Η προκαταβολή των 9.000 ευρώ

Σάκης Ρουβάς
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη που έχει ο Σάκης Ρουβάς με την εταιρεία Progressive, που είχε αναλάβει να τον μανατζάρει.

Στις 11 Ιουνίου 2018, το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε τη δέσμευση των εταιρικών λογαριασμών που διαθέτει ο Σάκης Ρουβάς, ύστερα από διαταγή πληρωμής για οφειλές 25.000 ευρώ προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης Progressive.
Πρόκειται για την εταιρεία, με την οποία ο γνωστός τραγουδιστής συνεργαζόταν επί 10 συνεχόμενα χρόνια μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017.

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε αίτηση αναστολής αναγκαστικής εκτέλεσης, που είχε διαταχθεί σε βάρος του. Ωστόσο, το δικαστήριο υποχρέωσε τον Έλληνα σταρ να προκαταβάλει το ποσό των 9.000 ευρώ έναντι της οφειλής. Για το υπόλοιπο ποσό έχει διαταχθεί η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ μέχρι το ύψος της συνολικής απαίτησης, δηλαδή των 25.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”, ο λογαριασμός, ο οποίος δεσμεύθηκε, δεν διέθετε εκείνη τη στιγμή το απαιτούμενο ποσό. Ωστόσο, κατατέθηκε άμεσα από την πλευρά του τραγουδιστή.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις