Παρασκευή, 1 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σαλαμίνα: Κυνικός ο δολοφόνος της 43χρονης – Την σκότωσε και μετά κάθισε για καφέ

Σαλαμίνα: Κυνικός ο δολοφόνος της 43χρονης – Την σκότωσε και μετά κάθισε για καφέ

Κυνικός, ψύχραιμος και αμετανόητος εμφανίστηκε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα. Ομολόγησε τα πάντα.

Ο 71χρονος δολοφόνος περιέγραψε με απίστευτη ψυχραιμία το έγκλημα μέσα από το οποίο στέρησε τη ζωή της 43χρονης γυναίκας. Όπως είπε στους αστυνομικούς στην προφορική του εξέταση αμέσως μετά τη σύλληψή του περίμενε να φύγει το παιδί για να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του. Ανέφερε επίσης με ψυχραιμία ότι έφυγε από τη Σαλαμίνα, πήγε στο Κερατσίνι και μάλιστα κάθισε να πιει και καφέ.

Συγκεκριμένα λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 43χρονης, ο 71χρονος πήγε για καφέ στο καφενείο με την παρέα του και έδειχνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, σύμφωνα με το Star.

Λίγο αργότερα, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι τη εκείνος τη σκότωσε: «Εγώ τη σκότωσα την π….α, την ξ….α. Εχω ακόμα μια σφαίρα…», φέρεται να του είπε.

Κατά την προφορική του εξέταση στους αστυνομικούς, ο δράστης ομολόγησε τα πάντα. Οταν ρωτήθηκε «Γιατί τη σκότωσες;», αποκρίθηκε κυνικά ότι «πήγα την Παρασκευή στο σπίτι και την βρήκα με άλλον».

Στην ερώτηση γιατί δεν έφευγε από τη σχέση από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι τον απατούσε ο 71χρονος είπε: «Πως μου το έκανε αυτό; Μετά από τόσα χρόνια σχέσης πως μπόρεσε να το κάνει αυτό σε μένα; Καθόμουν μαζί της παρά τα προβλήματα που είχε με το παιδί της».

Ρωτήθηκε επίσης που βρήκε το όπλο και απάντησε πως «μου είπαν για έναν Αλβανό που μπορεί να μου το φέρει. Πλήρωσα και το πήρα» ενώ για το σκηνικό του θανάτου, είπε ότι έστησε καρτέρι περίμενε να φύγει το παιδί και στη συνέχεια μπήκε μέσα και την πυροβόλησε.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου, κάρφωσε τον 71χρόνο δολοφόνο της 43χρονης συντρόφου του τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις