Ελλάδα

Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 70χρονος για την δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος κατηγορούμενος ο οποίος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι την περασμένη Τρίτη σκότωσε την επί επτά χρόνια σύντροφο του στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε παρουσία διορισμένου συνηγόρου και κατά πληροφορίες φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε τη σύντροφο του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. 

Νωρίτερα σήμερα σε κλίμα οδύνης και ανείπωτου πόνου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 43χρονη Γεωργία. Η κηδεία τελέστηκε στη Σαλαμίνα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έντονα φαινόμενα με βροχές, μποφόρ και χιόνια από το βράδυ της Τρίτης - Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Ήπειρος στο «μάτι» της κακοκαιρίας
Από την Τρίτη το μεσημέρι και έπειτα, θα υπάρξει αυξημένη πιθανότητα για ισχυρές βροχές - καταιγίδες (κεντρικά - νότια, συμπεριλαμβάνεται και η Αττική) και πολύ πυκνά χιόνια στα ορεινά
Χιόνια