Ελλάδα

Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο 70χρονος για την δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος κατηγορούμενος ο οποίος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι την περασμένη Τρίτη σκότωσε την επί επτά χρόνια σύντροφο του στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε παρουσία διορισμένου συνηγόρου και κατά πληροφορίες φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε τη σύντροφο του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. 

Νωρίτερα σήμερα σε κλίμα οδύνης και ανείπωτου πόνου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 43χρονη Γεωργία. Η κηδεία τελέστηκε στη Σαλαμίνα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 60χρονο φερόμενο μητροκτόνο της Ελένης Παπαδοπούλου στο Κολωνάκι - «Μου είπε πως κάηκε νεκρή»
Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι του 60χρονου έκαναν νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον φερόμενο μητροκτόνο και τη συμπεριφορά του μετά τη μοιραία μέρα της 29ης Ιανουαρίου 2022
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου