Ελλάδα

Σαλαμίνα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 43χρονης που δολοφόνησε ο 71χρονος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τελευταίο αντίο στην Γεωργία που εκτελέστηκε μέσα στο πατρικό της σπίτι από τον 71χρονο σύντροφο της είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής (8.12.2023) στον ιερό ναό Εισοδείων της Θεοτόκου στη Σαλαμίνα συγγενείς και φίλοί.

Όλοι ήταν εκεί προκειμένου να συνοδέψουν την 43χρονη γυναίκα που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Τα μέλη της οικογένειας της, συγγενείς, φίλοι και γείτονες κατέκλυσαν το εσωτερικό αλλά και τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της η οποία υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα μονολογούσε και έλεγε συνεχώς: «Δεν μου είπες τίποτα Άγγελε μου για να σε προστατέψω». Το νησί του Αργοσαρωνικού από το πρωί της περασμένης Τρίτης (5/11/2023) που διαπραχθεί το στυγερό έγκλημα παραμένει συγκλονισμένο, ενώ οι πάντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη 43χρονη.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στις 6:00 το πρωί εκείνης της ημέρας, όταν ο 71χρονος που είχε αγοράσει μια καραμπίνα πήγε στο σπίτι που διέμενε η 43χρονη σύντροφος του κι αφού έσπασε το τζάμι της εξώπορτας την πυροβόλησε δύο φορές. Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός 15χρονου αγοριού έπεσε νεκρή, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

 

kideia salamina  kideia salamina kideia salamina kideia salamina kideia salamina

Εντοπίστηκε περίπου 12ώρες αργότερα στην περιοχή του Κερατσινίου και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Η άτυχη γυναίκα που είχε πέσει αρκετές φορές θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του 71χρονου, έφυγε από το σπίτι που διέμεναν μαζί την Παρασκευή (1/12/2023), καθώς εκείνη την ημέρα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφο της και την επόμενη ημέρα είχε απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές, καταθέτοντας μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κι υπεξαίρεση.      

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με το διπλό έγκλημα στο Αίγιο: Γιατί οι Αρχές εξετάζουν πλέον το σενάριο η 54χρονη να σκότωσε τον γιο της και να αυτοκτόνησε
Στο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 26χρονος εντοπίστηκε DNA της μητέρας, του ίδιου του νεαρού αλλά και ενός τρίτου, άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου
Το σπίτι τoυ διπλού εγκλήματος στον Λόγγο Αιγίου
Εβίτα Βαρελά: Άγνωστοι εξαπάτησαν την μητέρα της αρπάζοντας 20.000 ευρώ και κοσμήματα – «Ήξεραν ότι δεν είχαμε κάμερες μας παρακολουθούσαν»
Οι υποτιθέμενοι λογιστές φέρονται να εντόπισαν και να αφαίρεσαν από το σπίτι 20.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και κοσμήματα αξίας άλλων 20.000 ευρώ
Η Εβίτα Βαρελά