Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαλαμίνα: «Συντηρούσε τον 71χρονο τελευταίο ενάμιση χρόνο» λέει η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε

Σαλαμίνα: «Συντηρούσε τον 71χρονο τελευταίο ενάμιση χρόνο» λέει η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε

Ξέσπασε, μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα από τον 71χρονο σύντροφο της. Ακόμα μία γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα μας…

Η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα και προστέθηκε στη μακρά λίστα με τα θύματα γυναικοκτονιών στην Ελλάδα, διέψευσε όσα ισχυρίστηκε ο 71χρονος στους αστυνομικούς ότι η σύντροφος του είχε άλλη σχέση.

“Λένε πράγματα που δεν ευσταθούν καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον είχαμε ενάμιση χρόνο εδώ πέρα, τον ταΐζαμε, τον ποτίζαμε, τον προσέχαμε σαν τα μάτια μας, όλη μου η οικογένεια. Άμα τον κοιτάξω, θα του πω “τι σου κάναμε;”. Το παιδί μου καθόταν κερί αναμμένο, παρόλη τη διαφορά ηλικίας που είχαν. Του φερόταν άψογα. Είχε το παιδάκι της 15 χρονών. Το πρόσεχε σαν τα μάτια της. Δεν είχε φύγει ποτέ μόνη της από το σπίτι. Πείτε μου πόσο καλός άνθρωπος είναι, που πήρε από την τσάντα της όλα της τα λεφτά, όλες της τις κάρτες, γιατί το έκανε αυτό; Ένας τρισάθλιος είναι. 

Την Παρασκευή το βράδυ με παίρνει το παιδί μου και μου λέει “μαμά μου σώσε με. Με έχει σκοτώσει”. Και φεύγω εγώ από εδώ και παίρνω την αστυνομία. Παίρνω το παιδί μου σε άθλια κατάσταση, κλείνουμε το σπίτι και πάμε στην αστυνομία…”.

Η δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα σημειώθηκε στις 06:30 το πρωί της Τρίτης (05.12.2023). 45 λεπτά αργότερα, ο 71 ετών κατηγορούμενος βρισκόταν μέσα στην καφετερία, όπου παρέμεινε μέχρι τις 10:36 το πρωί.

Στις 10:36 σηκώνεται και παίρνει τον δρόμο της εξόδου. Ξεχνάει στο τραπέζι το κινητό του τηλέφωνο και μπαίνει στο αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιήσει τόσο για να φτάσει στον τόπο του εγκλήματος στη Σαλαμίνα, όσο και για να φύγει από το νησί μετά τη δολοφονία που ομολόγησε.

Το βράδυ πέφτει στα χέρια αστυνομικών και πολύ γρήγορα ομολογεί. Δε ζητάει σε κανένα σημείο συγγνώμη, δεν δείχνει το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις