Ελλάδα

Σαλαμίνα: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο της στυγερής δολοφονίας της 43χρονης – Συγκλονιστική μαρτυρία στο newsit.gr

Το σημείο της στυγερής δολοφονίας της άτυχης 43χρονης – με δράστη όπως όλα δείχνουν τον 71χρονο σύντροφό της – μέσα στο πατρικό της σπίτι στη Σαλαμίνα, φέρνει στο φως το newsit.gr. 

Στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το σημείο, όπου η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού έπεσε νεκρή από τα πυρά του 71χρονου συντρόφου της, ο οποίος την εκτέλεσε πίσω από την πόρτα του πατρικού σπιτιού της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Όπως λένε οι πληροφορίες, σήμερα, Τρίτη (05.12.23) γύρω στις έξι το πρωί, πιθανότατα ο 71χρονος – που είναι και ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας στη Σαλαμίνα –  πήγε έξω από την οικεία του πατρικού της 43χρονης, σήκωσε το όπλο και έξω από την πόρτα του σπιτιού, όπου είχε τζάμι, την πυροβόλησε.

Στη συνέχεια, έγινε καπνός, με τις αστυνομικές Αρχές να έχουν εξαπολύσει ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, εξετάζοντας μάλιστα το ενδεχόμενο να έχει φύγει από το νησί, γι’ αυτό ψάχνουν τις κάμερες από το λιμάνι, όπου αναχωρούν τα φέρυ μποτ.   

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς στις 6.30- 7 παρά. Κάποιες φωνές άκουσα, όμως δεν μπορούσα να καταλάβω. Γυναικεία κραυγή. Βγήκα έξω, ακολούθησε ησυχία. Μετά ξημέρωσε και περπατώντας είδα τα φυσίγγια και ένα σπασμένο τζάμι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ερχόμενη η μητέρα του θύματος, άνοιξε την πόρτα, άκουσα κραυγές “το παιδί μου, το παιδί μου”. Έτρεξα να την βοηθήσω την γυναίκα, την έπιασα στον αέρα γιατί λιποθυμούσε και είδα πτώμα. Ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 8.15. Δεν ζούσε εδώ η κοπέλα.

Είχε έρθει εδώ τις τελευταίες μέρες γιατί απ’ό,τι άκουσα είχαν θέματα. Δεν τον είχα δει ποτέ. Προφανώς ήρθε, όταν το παιδί πήγε στο σχολείο, ευτυχώς το παιδί δεν ήταν εδώ. Δεν άκουσα αμάξι και κανέναν θόρυβο. Με τα πόδια ήρθε. Είδα μία σκιά να φεύγει στο τέρμα του δρόμου. Είχε θράσος και την είχε σκεπάσει με μία κουρελού. Την τράβηξε η μητέρα της και την είδε», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τραγωδία που έχει συγκλονίσει τη Σαλαμίνα, ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (2/11/2023), όταν η 43χρονη πήγε κι έκανε μήνυση εις βάρος του 71χρονου συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση. Όπως είπε, το προηγούμενο βράδυ λίγο πριν τις 10.30 στο σπίτι, όπου συγκατοικούσαν στη Σαλαμίνα, την απείλησε, τη χτύπησε, την έβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητό της.

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίντζας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα κινηθούμε νομικά εναντίον όποιων ευθύνονται για τον θάνατό της» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Αγγλικών που πέθανε από εγκεφαλικό στη Θεσσαλονίκη
«Πριν από τέσσερα χρόνια είχε πάθει ένα ελαφρύ αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο στο ίδιο σημείο που το έπαθε τώρα αλλα το ξεπέρασε και δεν επαναπαύτηκε» δηλώνει στο newsit.gr ο σύντροφος της 57χρονης
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 35χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 5χρονης ανιψιάς του
Στην δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του αφορά τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους ή ενώπιον τους και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας
Συγκέντρωση εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία στην πλατεία Μαβίλη και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών και στο υπουργείο Υγείας, Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), πραγματοποίησε εικοσιτετράωρη απεργία στην περιφέρεια και στάση εργασίας στην Αττική, ζητώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)