Ελλάδα

Σάμος: Αναβλήθηκαν για 4 ημέρες οι εμβολιασμοί! Δεν υπήρχε προθυμία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αποκάλυψη ότι μόλις 110 κάτοικοι της Σάμου προθυμοποιήθηκαν να εμβολιαστούν ενώ είχε προγραμματιστεί να χορηγηθούν 4.300 δόσεις εμβολίου, έκανε ο καθηγητής Καρδιολογίας και βουλευτής Σάμου με τη ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Έτσι όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100.3 αναβάλλονται από 5 έως 9 Ιουνίου οι εμβολιασμοί που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Σάμου, στο πλαίσιο της Γαλάζιας Ελευθερίας, καθώς η συμμετοχή των πολιτών ήταν πολύ μικρή.

Ο κ Στεφανάδης σημείωσε ωστόσο ότι οι εμβολιασμοί συνεχίζονται στο Καρλόβασι, στο Κέντρο Υγείας, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
H Νατάσα Παζαΐτη στο Race for the Cure μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, Αλίκη και Αλέξανδρο
Η συμμετοχή της ομάδας της στο Race for the Cure έχει ως στόχο να ενώσει γυναίκες που νοσούν, γυναίκες που έχουν νικήσει τη νόσο του καρκίνου του μαστού, αλλά και όλους όσοι στηρίζουν τη σημασία της πρόληψης
Αλέξανδρος Καραμανλής-Νατάσα Παζαΐτη-Αλίκη Καραμανλή
Social media: Αντίστροφη μέτρηση για το μπλόκο στους ανήλικους κάτω των 15 ετών – Η επαλήθευση της ηλικίας και ο ρόλος των γονιών
«Τα παιδιά μας, στην ουσία, εμάς βλέπουν και κάνουν αυτά τα οποία κάνουμε. Άρα θα πρέπει πρώτα, νομίζω, εμείς να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και μετά να πάμε στα παιδιά μας να πούμε οτιδήποτε»
REUTERS