Ελλάδα

Σαπιέντζα: Το μαγευτικό νησάκι με την ονειρεμένη παραλία!

Ένα χαρακτηριστικό που κάνει την Ελλάδα να ξεχωρίζει το καλοκαίρι είναι οι ατελείωτες ακτές, οι παραλίες της και τα νησιά της, γνωστά ή άγνωστα.

Κάποια από αυτά ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, για το γεγονός ότι πας εκεί μόνο με σκάφος ή για την ιστορία τους.

Πολλά από αυτά βρίσκονται στο Αιγαίο και άλλα στο Ιόνιο και αποτελούν ιδανικές επιλογές για να απολαύσεις κρυστάλλινα νερά σε μη οργανωμένες παραλίες και πολλές φορές ακόμη και μόνος σου.

Υπάρχει, μεταξύ άλλων, και ένα ελληνικό νησί που έχει μία και μοναδική παραλία. Είναι η Σαπιέντζα! Μήπως αξίζει να την γνωρίσεις; Σίγουρα!

Το νησί Σαπιέντζα, λοιπόν, που ίσως έχεις ακούσει ξανά το όνομά του βρίσκεται ανοιχτά των νοτιοδυτικών ακτών της Μεσσηνίας και αποτελεί ένα μικρό αλλά καταπράσινο νησάκι.

Διαθέτει μια ξεχωριστή εξωτική ομορφιά και σπάνια χλωρίδα που σε προσκαλεί και προκαλεί να την γνωρίσεις καλύτερα.

Αν έχεις σκεφτεί να επισκεφθείς με την παρέα σου μερικά μέρη με σκάφος τότε η Σαπιέντζα είναι ένα από αυτά που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα φέτος το καλοκαίρι και θα μας θυμηθείς.

Ακόμη κι αν δεν είναι στο πρόγραμμα το ταξίδι με σκάφος, μπορείς και με άλλον τρόπο να την προσεγγίσεις. Η πρόσβαση στο νησί πραγματοποιείται το καλοκαίρι και με τουριστικά πλοιάρια που αναχωρούν από τη Μεθώνη.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Καθηγητές γυμνασίου της Αχαΐας ξέχασαν 2 μαθήτριες σε κατάστημα εστίασης και έφυγαν - Ταξίδευαν με λεωφορείο για Θεσσαλονίκη
Οι καθηγητές του σχολείου, αφού επιβιβάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές δεν έκαναν καταμέτρηση των παιδιών, όπως συνηθίζεται, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω στο κατάστημα τα δύο κορίτσια
Σχολική τάξη 4