Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σαρωτικοί έλεγχοι για τον Δακτύλιο – Έξαλλος οδηγός για πρόστιμο: «Η γυναίκα μου φταίει»

Σαρωτικοί έλεγχοι για τον Δακτύλιο – Έξαλλος οδηγός για πρόστιμο: «Η γυναίκα μου φταίει»

Γεμάτοι μπλόκα είναι οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας με τους αστυνομικούς να κάνουν σαρωτικούς ελέγχους για την εφαρμογή του Δακτυλίου. Πολλοί οδηγοί, ωστόσο, εξακολουθούν να κινούνται κανονικά στο κέντρο της πρωτεύουσας και η Τροχαία είναι αναγκασμένη να τους επιβάλλει πρόστιμο

Οι δικαιολογίες που ακούν οι αστυνομικοί για την παραβίαση του Δακτυλίου από τους οδηγούς, φυσικά είναι πολλές και μερικές φορές ευφάνταστες. Το ίδιο και οι αντιδράσεις τους, όταν τους πιάνουν και τους επιβάλλεται πρόστιμο.

Την παράσταση κατάφερε πάντως σίγουρα να κλέψει ένας οδηγός, που όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο για την παραβίαση του Δακτυλίου, δεν τα έβαλε μόνο με τον εαυτό του, αλλά και με την σύζυγό του. «Σαν ζώο μπήκα, αφηρημένος, τόσο καιρό κάνουμε έτσι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Φαγώθηκε η γυναίκα να την πάρω μαζί με το αυτοκίνητο», λέει στην κάμερα του Star. 

Η δημοσιογράφος ρώτησε επίσης αν θα πληρώσει και εκείνη μέρος του προστίμου, με τον οδηγό να απαντάει: «Ναι, θα το πληρώσει, από αυτά που πληρώνει κάθε μέρα».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από STAR

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις