Ελλάδα

Σάτυρος αυτοϊκανοποιήθηκε σε κοινή θέα στον Εθνικό Κήπο – Επιδείκνυε το μόριό του σε ανήλικα

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης  (02.06.2021) στον Εθνικό Κήπο όταν ένας άνδρας άρχισε να αυτοϊκανοποιείται σε κοινή θέα.

Πρόκειται για έναν 77χρονο που προέβη στη συγκεκριμένη πράξη μπροστά σε πολίτες, ανάμεσά τους και ανήλικα παιδιά, ενώ επιδείκνυε και το μόριό του.

Τον άνδρα αντιλήφθηκε μια γυναίκα, η οποία τον προειδοποίησε να σταματήσει και του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία. Ο ίδιος της πρόσφερε χρήματα προκειμένου να μην τηλεφωνήσει στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει. Τελικά με την βοήθεια μιας ακόμη γυναίκας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ενώ λίγο μετά έφτασε και η αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα.

Ο 77χρονος στην απολογία του παραδέχτηκε την πράξη του και κατηγορείται για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η αδερφή του 17χρονου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες - «Ο μικρός μου αδερφούλης δεν προστατεύτηκε, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει»
«Ο αδερφός μου έφυγε αβοήθητος, αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος - Παρακαλώ οποιοσδήποτε χωρίς να φοβάται, αν ξέρει το οτιδήποτε να μιλήσει» λέει η αδερφή του θύματος
Σέρρες
Συναγερμός για την εξαφάνιση-μυστήριο 16χρονης στην Πάτρα - Το ραντεβού με «εξηντάρη», η δεύτερη ανήλικη και η έκκληση της οικογένειας
Η ανήλικη δεν έχει δώσει σημείο ζωής από το πρωί της 8ης Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την ίδια ημέρα έφτασε με ταξί στην Αθήνα
Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα