Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαββατόβραδο και… χαμός ξανά στις πλατείες! (pics, video)

Σαββατόβραδο και… χαμός ξανά στις πλατείες! (pics, video)

Γεμάτες πλατείες, εικόνες συνωστισμού και ανησυχία. Με τα μαγαζιά, τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ να κλείνουν στις 12:00 φαίνεται ότι δεν γίνεται… δουλειά, αφού ο κόσμος εξακολουθεί να μαζεύεται στις πλατείες της Αττικής, η Πάτρας, της Θεσσαλονίκης.

Για άλλο ένα Σαββατόβραδο, κεντρικές πλατείες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα γέμισαν κόσμο πριν αλλά και μετά τα μεσάνυχτα. Το Μοναστηράκι, η Νέα Σμύρνη, η Βαρνάβα στο Παγκράτι, η πλατεία Αρχαίας Αγοράς στη Θεσσαλονίκη, ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα. Παντού πολύς κόσμος, παντού… συνωστισμός.

Click4more Ιδού τα μέτρα που ισχύουν σε όλη την Ελλάδα για τον περιορισμό του κορονοϊού

Το μέτρο να κλείνουν στις 12:00 μίνι μάρκετ, περίπτερα και κάβες δεν έχει αποδώσει και αυτό φάνηκε περίτρανα και το βράδυ του Σαββάτου (03.10.2020) όταν οι πλατείες γέμισαν ξανά.

Τι κι αν περιπολικά καλούσαν τον κόσμο να… αδειάσει τις πλατείες; Στη Νέα Σμύρνη έγινε το αδιαχώρητο, στο Μοναστηράκι κόσμος είχε μαζευτεί στην πλατεία από πριν την… απαγόρευση, όπως και στην Πάτρα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Στη Θεσσαλονίκη, δε, η πλατεία της Αρχαίας Αγοράς γέμισε για ακόμη ένα βράδυ κόσμο. Και οι εικόνες, τα ξημερώματα της Κυριακής πια, με τα άδεια μπουκάλια και τα κουτάκια από μπύρες «μαρτύρησαν» το πλήθος που βρέθηκε εκεί από τα μεσάνυχτα και μετά.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις