Ελλάδα

Σε 24ωρη επιφυλακή για φωτιές από την Κυριακή ο Δήμος Αθηναίων

Περιπολίες σε όλους τους μεγάλους χώρους πρασίνου της πόλης: Λόφος Λυκαβηττού, Στρέφη, Φιλοπάππου, Τουρκοβούνια, Ιλίσια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε 24ωρη επιφυλακή από την Κυριακή 22 Ιουνίου ο Δήμος Αθηναίων, λόγω πρόβλεψης πολύ υψηλού κινδύνου για φωτιές.

Ειδικότερα, καθώς προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος για φωτιές (κατηγορία κινδύνου 4), ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή από την Κυριακή τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας.

Όλες οι Υπηρεσίες του δήμου (Πράσινο, Καθαριότητα, Δημοτική Αστυνομία και αυτοτελές τμήμα Πολιτικής Προστασίας) θα πραγματοποιούν περιπολίες όλο το 24ωρο.

Παράλληλα, θα υπάρχει φύλαξη σε όλους τους μεγάλους χώρους πρασίνου της πόλης (Λόφος Λυκαβηττού, Στρέφη, Φιλοπάππου, Τουρκοβούνια, Ιλίσια κ.α.), ενώ υδροφόρες θα είναι διαθέσιμες ώστε να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής σε περίπτωση ανάγκης.

Η Δημοτική Αστυνομία θα ελέγχει με drones τις περιοχές πρασίνου, προκειμένου να ενημερώσει την Πυροσβεστική όπου κριθεί αναγκαίο.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος καλεί τους πολίτες και τους φορείς να είναι προσεκτικοί και σε περίπτωση που αντιληφθούν οποιονδήποτε κίνδυνο, να επικοινωνήσουν άμεσα με τη γραμμή 1595, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
Στην ίδια εκδήλωση, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της διμοιρίας επιδείξεων της στρατιωτικής σχολής αξιωματικών σωμάτων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
5
«Το Χωριάτικο»: Τα παρασκήνιο της σύλληψης του Γιαννακόπουλου – «Στην δικογραφία που σχηματίσαμε, δεν υπάρχουν αδικήματα για εμπορία ανθρώπων»
«Το δύσκολο στην υπόθεση ήταν να καταφέρουν να αποδείξουν οι αστυνομικοί ότι πίσω από τις εταιρίες και τους αχυρανθρώπους, βρίσκεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο» λέει στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Το Χωριάτικο
26