Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε απόγνωση πολίτες που κυκλοφορούν με τα Μέσα Μεταφοράς – «Αυξήστε τα δρομολόγια! Έτσι εξαπλώνεται ο κορονοϊός»

Σε απόγνωση πολίτες που κυκλοφορούν με τα Μέσα Μεταφοράς – «Αυξήστε τα δρομολόγια! Έτσι εξαπλώνεται ο κορονοϊός»

Την απόγνωσή τους μας μεταφέρουν πολλοί πολίτες οι οποίοι ανεβαίνουν καθημερινά έναν γολγοθά για να μεταβούν στην δουλειά τους με τα Μέσα Μεταφοράς. Τα δρομολόγια έχουν αραιώσει επικίνδυνα λόγω καλοκαιριού και οι άνθρωποι στοιβάζονται σαν τις σαρδέλες!

Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μας τονίζουν με καταγγελίες τους αναγνώστες του newsit.gr με τα δρομολόγια – πιθανότατα λόγω καλοκαιριού – να είναι πολύ αραιά και να επικρατεί φυσικά συνωστισμός. 

Click4More Νέα κραυγή αγωνίας για τα κρούσματα: «Πρέπει να φτάσουμε να δούμε εικόνες Ιταλίας με φορτηγά με νεκρούς;»

Όπως αναφέρουν και με φωτογραφικά ντοκουμέντα τόσο χθες όσο και σήμερα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τον κόσμο να είναι κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο και κάποιους να μην φορούν μάσκα θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των υπολοίπων. 

Η αναμονή στο σταθμό του Μετρό Νομισματοκοπείο (κατεύθυνση προς Νίκαια) σήμερα (28/7/20) το πρωί έφτανε τα 15 λεπτά! Στα λεωφορεία είναι ακόμη χειρότερη με την καθυστέρηση για το τρόλεϊ με αριθμό 14 να φτάνει και τα 40 λεπτά.

Όπως επισημαίνει αναγνώστριά μας: «Κινούμαι καθημερινά από την Αγία Παρασκευή μέχρι την Πατησίων, δηλαδή λεωφορείο, μετρό και ξανά λεωφορείο ή τρόλεϊ, προκειμένου να φτάσω στην εργασία μου και όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη. Ο κόσμος δεν προσέχει πλέον και οι περισσότεροι φορούν τις μάσκες λάθος (εάν φορούν), αφήνοντας την μύτη τελείως ακάλυπτη ή βήχουν βγάζοντας την μάσκα εντελώς και στη συνέχεια τη φορούν ξανά. Επίσης δεν υπάρχει απολύτως κανένας έλεγχος!»

Όπως αναφέρει επίσης, στην περίπτωση που επιλέξει να πάρει ταξί καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να το χρησιμοποιεί καθημερινά λόγω κόστους, πολλοί οδηγοί δεν φορούν μάσκα οι οδηγοί ή όταν μπαίνει κάποιος τον ρωτούν αν θέλουν να βάλει μάσκα. Μόνο καλώντας ταξί από εφαρμογές και ραδιοταξί οι οδηγοί είναι συνεπείς με τις οδηγίες ως προς τα μέτρα προστασίας.

Και καταλήγει: «Η κατάσταση είναι απαράδεκτη! Μην αναρωτιούνται μετά οι ιθύνοντες πως αυξάνονται τα κρούσματα. Με τις εικόνες αυτές θα πρέπει να πρέπει να θεωρούμαστε όλοι φορείς, ακόμα και χωρίς συμπτώματα, αφού οι αποστάσεις είναι “αναπνοής” και ούτε καν μισό μέτρο».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις