Ελλάδα

Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού ο τραγουδιστής Άκης Δείξιμος – «Μπορεί να έχω κολλήσει οπουδήποτε»

Δύσκολες ώρες περνά ο τραγουδιστής Ακης Δείξιμος που χτυπήθηκε από τον κορονοϊό.

Από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε καραντίνα ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την περιπέτεια της υγείας του.

«Τη Δευτέρα ξεκίνησα και δεν ένιωθα πολύ καλά. Ήρθαν τα πρώτα δέκατα, είχα πολύ έντονη ημικρανία η οποία δεν σταματούσε με τίποτα» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο τραγουδοποιός, που δηλώνει ορφανό κρούσμα, διαγνώστηκε θετικός μέσω τεστ κορονοϊού, την περασμένη Τρίτη, και όπως λέει, δεν έχει την παραμικρή ιδέα πού και πώς μπορεί να κόλλησε.

«Πραγματικά ο κορονοϊός βρίσκεται δίπλα μας, βρίσκεται γύρω μας οπότε μπορεί όντως να τον έχω κολλήσει οπουδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το φανταστώ, πραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ γιατί όσο μπορούσα πρόσεχα».

Μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook, ο ίδιος ο τραγουδοποιός, ενημέρωσε αμέσως συγγενείς και φίλους ότι νοσεί από COVID-19, όπως και τον δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, αφού ο Άκης Δείξιμος είναι και αντιδήμαρχός πολιτισμού.

«Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει το γεγονός ότι έχω COVID, πάει να πει ότι πρέπει να κλειστό στο σπίτι, να μην δω κανέναν άνθρωπο, να παραμείνω γενικότερα μόνος μου, ασφαλής και να κρατήσω ασφαλείς και τους υπόλοιπους γύρω».

Του αφήνει τρόφιμα η μητέρα του στην εξώπορτα

Μοναδική παρέα στην καραντίνα, το γαλλικό μπουλντόγκ Άκη Δείξιμου. Στο πλευρό του τραγουδιστή βρίσκεται και η μητέρα του, η οποία φρόντισε από την πρώτη στιγμή να τον προμηθεύσει με τρόφιμα, αφήνοντάς στην εξώπορτα του σπιτιού του, ώστε να μην του λείψει τίποτα.

«Ήμουνα ψύχραιμος, ήταν ψύχραιμη και η οικογένεια μου, πολύ σημαντικό. Ήταν πολύ σημαντικό όταν πήρα την μητέρα μου τηλέφωνο και της το ανακοίνωσα, μου είπε οκ μην ανησυχείς, κάτσε σπίτι, είχε αφήσει αρκετά ψώνια με τρόφιμα στο υπόγειο του σπιτιού μου για να μπορώ να φτιάχνω το φαγητό μου».

Οι θαυμαστές του μέσα από δεκάδες μηνύματα, του ευχήθηκαν περαστικά με τον τραγουδιστή να αντεύχεται σε όλους υγεία, προτρέποντας στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

«Σήμερα είμαι λίγο χειρότερα»

Α Άκης Δείξιμος αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του και τον μοναδικό του φίλο στην καραντίνα, τον σκύλο του.

«Σήμερα είμαι λίγο χειρότερα. Δε θέλω να παραπονιέμαι γιατί μέχρι τώρα το περνάω ήπια».

Ο κ. Δείξιμος τόνισε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στον ιό, ο οποίος βρίσκεται παντού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στον Πειραιά: Καρέ καρέ οι στιγμές αγωνίας για να σωθεί η 13χρονη μαθήτρια που πνίγηκε στο ειδικό σχολείο
Στο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr, μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ θα μπει ανάποδα στην οδό Παλαμηδίου ενώ μία μηχανή του ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο καταφτάνουν στο σημείο με μεγάλη ταχύτητα
Η 13χρονη που έχασε τη ζωή της στο ειδικό σχολείο στον Πειραιά
Η μαγεία των Χριστουγέννων φτάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την άφιξη των εντυπωσιακών χριστουγεννιάτικων δέντρων τους
Οι δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας υποδέχθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών προετοιμασιών στους δημόσιους χώρους
Χριστουγεννιάτικο δέντρο