Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονη με γρίπη H3N2!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα ένα κορίτσι 17 ετών γεωργιανής καταγωγής με τον ιό της γρίπης Η3Ν2 που είναι σύμφωνα με τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ ο κλασικός ιός της γρίπης.




Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε απεργία οι εργαζόμενοι της Estee Lauder Hellas – «Μας ζητούν να υπογράψουμε σύμβαση με μισθούς κάτω από τον κατώτατο»
Η πρόταση της εταιρίας που έχει φέρει το ξεσηκωμό των υπάλληλων της αφορά τη νέα διετή επιχειρησιακή σύμβαση με κλίμακα αφετηρίας τα 838,30 ευρώ, περίπου 83 ευρώ χαμηλότερα από τον ισχύοντα κατώτατο μισθό
Εργαζόμενοι της Estee Lauder 25