Ελλάδα

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ στη Θήβα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα της Κυριακής (10.09.2023) τη Θήβα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε 3 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Θήβας και είχε εστιακό βάθος 8,5 χιλιόμετρα.

thiva geodinamiko

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Το ιατρείο στο Κολωνάκι λειτουργούσε εδώ και 15 χρόνια – Θα απαγορεύσω τις παραπλανητικές διαφημίσεις για «εναλλακτικές θεραπείες»
«Στο τέλος της ημέρας πρέπει και ο καθένας μας να προστατεύσει τον εαυτό του από τις επικίνδυνες ανοησίες, το Κράτος δεν μπορεί να είναι παντού»
Αδωνις Γεωργιαδης 9
Σέρρες: Βρέθηκε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα των δραστών από την απόδραση σκληρού κρατουμένου από το νοσοκομείο
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του ίδιου και των υπόλοιπων δραστών.
Βρέθηκε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα των δραστών από την απόδραση σκληρού κρατουμένου από το νοσοκομείο
11