Ελλάδα

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ στη Θήβα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα της Κυριακής (10.09.2023) τη Θήβα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε 3 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Θήβας και είχε εστιακό βάθος 8,5 χιλιόμετρα.

thiva geodinamiko

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε την ελληνική πυροβολαρχία Patriot στη Σαουδική Αραβία – «Αποκτούν εμπειρία που χρειάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις»
«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται αυτή την εμπειρία, γιατί η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα που δεν αντιμετωπίζει απειλές»
Επίσκεψη Δένδια στη Σαουδική Αραβία
Τριήμερο με βροχές, κρύο και 7 μποφόρ – Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και στην Αττική με μονοψήφιες τιμές
Σε Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Θεσσαλία και ανατολική Στερεά τα πιο ισχυρά φαινόμενα - Εξασθενούν οι βροχές το Σάββατο - Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI