Ελλάδα

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ στην Αστυπάλαια – Στη θάλασσα το επίκεντρο

Την Αστυπάλαια στα Δωδεκάνησα «επισκέφτηκε» ο Εγκέλαδος. Στα 9,6 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος της δόνησης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3:55 το απόγευμα της Κυριακής (08.12.2024). Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της Αστυπάλαιας.

Ο σεισμός προέρχεται από τον εστιακό χώρο που βρίσκεται σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βόρεια της Αστυπάλαιας σε θαλάσσια περιοχή. SEISMOS ASTYPALAIA Το εστιακό βάθος του σεισμού είναι στα 9,6 χιλιόμετρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»
Καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες, που είχαν σπεύσει να βοηθήσουν τα άρρωστα παιδιά, τώρα αισθάνονται θλίψη και οργή
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»