Ελλάδα

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στη Χαλκιδική – «Ξύπνησε» ρήγμα στο σημείο

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (11.1.2023) στη Χαλκιδική, στον θαλάσσιο χώρο δίπλα από το πρώτο πόδι της περιοχής, ενώ είχαν προηγηθεί και δύο άλλες σεισμικές δονήσεις στο ίδιο σημείο αλλά ήταν μικρότερης κλίμακας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε 25 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της Κασσάνδρας Χαλκιδικής και το εστιακό του βάθος καταγράφεται στα 15,2 χιλιόμετρα.

seismos alkidiki gein

Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί στο ίδιο σημείο δύο άλλοι σεισμοί, 2,8 και 1,6 Ρίχτερ αντίστοιχα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Erminio: Μήνυμα του 112 στην Αττική – «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία
Κακοκαιρία Erminio: Τηλεργασία και απαγόρευση delivery από τις 18:00 έως τις 22:00 – Τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Υποχρεωτική παύση delivery και τηλεργασία τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα
Βροχή στην Αθήνα
Μήνυμα του 112 σε Αρκαδία, Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το μεσημέρι έως το βράδυ σήμερα» αναφέρεται στο μήνυμα του 112 στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας
Κακοκαιρία στην Πελοπόννησο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες