Ελλάδα

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Ιτέα

Σεισμός 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22.2.2024) στην Ιτέα αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από την Ιτέα σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13,1 χιλιόμετρα. Η δόνηση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε αισθητή και στις γύρω περιοχές.

xxx

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια