Ελλάδα

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Αργολίδα

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αργολίδα στην περιοχή Δίδυμα το απόγευμα της Τρίτης (17/10) και έγινε αισθητός και στις γύρω περιοχές.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο δυο χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την περιοχή Δίδυμα στην Αργολίδα και εστιακό βάθος 81,1 χλμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέος Κόσμος: Τέσσερις συλλήψεις για τον θάνατο του 58χρονου οδηγού – Του χτυπούσαν το κεφάλι στο τιμόνι
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο πατέρας ενός εκ των υπόπτων καθώς όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για έρευνα προσπάθησε να κρύψει το μηχανάκι του γιου του - «Μιλάμε για ξύλο όχι αστεία»
Το αυτοκίνητο του άτυχου 58χρονου στον Νέο Κόσμο
59