Ελλάδα

Σεισμός: Απανωτές δονήσεις στον Μαραθώνα

Ο Σεισμός έγινε αισθητός από αρκετούς κατοίκους που ένιωσα τη γη να κουνιέται στην περιοχή του Μαραθώνα.

Ο Σεισμός ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγραφές του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας δεν είχε μεγάλη ένταση. Καταγράφηκε στα 2,6 Ρίχτερ.

marath

Υπήρξαν ωστόσο αρκετές μικρές δονήσεις με αποτέλεσμα αρκετοί κάτοικοι να ανησυχήσουν. Οι επιστήμονες παρακολουθούν το λεγόμενο σμήνος δονήσεων, ωστόσο το φαινόμενο εκδηλώνεται με μικρά μεγέθη μέσα στη θάλασσα και προς το παρόν δεν εμπνέει ανησυχία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παράσταση υποστήριξης κατηγορίας για τους 3 σταθμάρχες και τον επιθεωρητή δήλωσε το δημόσιο στη δίκη για τα Τέμπη
«Κάποιοι έχουν επιτύχει η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών να διεξάγεται με τις περισσότερες παραβιάσεις του κράτους δικαίου που έχουν σημειωθεί σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δίκη Τέμπη, Λάρισα