Ελλάδα

Σεισμός: Σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες στο Βόλο από την ισχυρή δόνηση στην Ελασσόνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες αντιμετωπίζει η πόλη του Βόλου και όλος ο νομός η Μαγνησίας μετά τον σεισμό που ταρακούνησε την Ελασσόνα και έγινε αισθητός σε μεγάλες περιοχές της χώρας.

Στον Βόλο η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και χιλιάδες κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές, παρά το γεγονός ότι η ισχυρή δόνηση είχε μεγάλη διάρκεια με αυξομειώσεις κατά την διάρκεια του σεισμού. Τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση στην Μαγνησία επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας στον Βόλο αντιμετωπίζουν επίσης μεγάλα προβλήματα λόγω του σεισμού αλλά και της υπερφόρτωσης των δικτύων και η επικοινωνία είναι δύσκολη τις πρώτες αυτές στιγμές.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Δυτική Θεσσαλία, στις περιοχές των Τρικάλων και της Καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. Και σε αυτές τις περιοχές τα δίκτυα τηλεπικοινωνίας τόσο στην κινητή, όσο και στην σταθερή τηλεφωνία, έχουν πολλά προβλήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Agneta: Χαλάζι, καταιγίδες και κίνδυνος για πλημμύρες την Τρίτη – Επτά περιοχές σε «Red Code»
Αλλεπάλληλα μηνύματα του 112 σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Ιόνιο - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, συστάσεις Πολιτικής Προστασίας και «καμπανάκι» για πλημμύρες και περιορισμό μετακινήσεων
Καιρός
Ο Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν ότι ζούσαν με ταμείο ανεργίας – Εκτός μητρώου και χωρίς ελέγχους η ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»
Η ΜΚΟ ήταν καταχωρημένη μόνο σε παλιό αρχείο του υπουργείου Εξωτερικών, με δηλωμένο σκοπό την παροχή επισιτιστικής βοήθειας σε άπορα παιδιά στο εξωτερικό
Κωνσταντίνος Φιρινίδης 38
Πλάκα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική έκρηξη με τους 6 νεκρούς – Οι δράστες παραδέχθηκαν πως μύρισαν αέριο κόβοντας τον σωλήνα
Κάμερα κατέγραψε τη φονική έκρηξη στην Πλάκα, ενώ δεύτερο βίντεο δείχνει τους κατηγορούμενους να μοιράζονται τα κλοπιμαία μία ώρα αργότερα
Δεύτερο βίντεο από την έκρηξη στην Πλάκα