Ελλάδα

Σεισμός στην Ελασσόνα: Ο Μητσοτάκης στέλνει στην περιοχή Λιβάνιο και αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην περιοχή όπου έγινε σήμερα (03.03.2021) ο ισχυρός σεισμός των 6 Ρίχτερ σπεύδει, με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κυβερνητικό κλιμάκιο.

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην περιοχή του σεισμού θα βρεθούν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Click4more Κατέρρευσε σπίτι στο Μεσοχώρι από τον σεισμό των 6 ρίχτερ – Απεγκλωβίστηκε ζωντανός ένας άνδρας

Στην περιοχή μεταβαίνουν, επίσης, ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Αθανάσιος Δημακογιάννης.

Από το γραφείο του πρωθυπουργού υπήρξε επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τους δημάρχους της περιοχής ενώ υπάρχει, επίσης, διαρκής επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί με πρώτη προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα ευρήματα στο μπάνιο του μοιραίου σπιτιού και οι κρίσιμες καταθέσεις – «Ο 65χρονος αγαπούσε τον γιο του»
Νέα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι του φονικού, την ώρα που ο Ιταλός κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν σκότωσε την σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο