Ελλάδα

Σεισμός στην Κρήτη σήμερα

Ακόμη μια σεισμική δόνηση καταγράφηκε τα ξημερώματα στα ανοιχτά της Κρήτης, ήταν η πέμπτη μέσα στις τελευταίες 24 ώρες.

Ο νέος σεισμός καταγράφηκε στις 08:30 νότια της Κρήτης στη θαλάσσια περιοχή. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας είχε μέγεθος 3,4 Ρίχτερ και εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έμεινε στον τόπο ξεφορτώνοντας τον γερανό στη Βάρη» λέει ο πατέρας του 21χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία μαζί με συνάδελφό του
«Ο γιος μου ήταν μαζί με το άλλο παιδί στο μπαλκόνι και ξεφόρτωναν από τον γερανό τα τζάμια. Την ώρα πού πήγαν να σταματήσουν το καλάθι για να το αδειάσουν, τους χτύπησε το ρεύμα»
Ο 21χρονος που σκοτώθηκε στη Βάρη