Ελλάδα

Σεισμός στην Θεσσαλονίκη: Κάτω από την πόλη το επίκεντρο

Στην κυριολεξία κάτω από την πόλη ήταν το επίκεντρο του σεισμού που σημειώθηκε στις 13:49 στη Θεσσαλονίκη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τον καθηγητή σεισμολογίας Βασίλη Καρακώστα, “έγινε ιδιαίτερα αισθητός, παρά το γεγονός ότι ήταν μεγέθους μόλις 2,1 Ρίχτερ, επειδή το επίκεντρό του βρίσκεται σε ανατολική περιοχή της Θεσσαλονίκης”.
Όπως ξεκαθάρισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καρακώστας, τέτοιου μεγέθους σεισμικές δονήσεις γίνονται συχνά στην πόλη και δεν είναι ανησυχητικές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φυλακές Κορυδαλλού: Καρέ-καρέ η στιγμή της απόδρασης του 48χρονου – Τον κυνηγούσαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι
Ο κρατούμενος εκμεταλλεύτηκε την ώρα της τροφοδοσίας και εξαφανίστηκε από τις φυλακές, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του
Δραπέτης στον Κορυδαλλό