Ελλάδα

Σεισμός στο Λαύριο! “Ταρακουνήθηκε” και η Αθήνα

Σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 13:30 κοντά στο Λαύριο, και μάλιστα έγινε ιδιαίτερα αισθητός στα νότια προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός ήταν της τάξης των 3,8 Ρίχτερ με το επίκεντρο να εντοπίζεται 26 χιλιόμετρα δυτικά του Λαυρίου σε θαλάσσια περιοχή.

Το εστιακό του βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα. Περιοχές όπως η Γλυφάδα, η Βάρη, η Βούλα, η Βουλιαγμένη αλλά φυσικά και αυτές της Λαυρεωτικής “ταρακουνήθηκαν” για τα καλά.

seismos lavrio

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Παπαδόπουλος: «Δεν είχα σοφέρ, δεν έχω στείλει ποτέ βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο Viber» λέει ο τραγουδιστής που κατήγγειλε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν δούλεψα 7 μήνες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ούτε με πηγαινοέφερνε σοφέρ» γράφει σε ανάρτησή του ο νεαρός τραγουδιστής
Στέφανος Παπαδόπουλος
Οι αγρότες κλείνουν επ’αόριστον την Εθνική Αντιρρίου – Ιωαννίνων – Δίωρος αποκλεισμός στο μπλόκο Μπράλου με ουρές χιλιομέτρων στον Ε65
Οι αγρότες αποφάσισαν να αφήνουν ανοιχτά τα Μάλγαρα και στα δύο ρεύματα ως την Παρασκευή (02.01.2026) προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς. 
Μπλόκα αγροτών
Ανανεώθηκε πριν 24 λεπτά
206