Ελλάδα

Σεισμός ταρακούνησε την Κάρπαθο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε νοτιοανατολικά της Καρπάθου.

Οι σεισμογράφοι κατέγραψαν τη σεισμική δόνηση σήμερα στις 16:20, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 81 χλμ. νοτιοανατολικά της Καρπάθου ή 497 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολη νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής - Στοίχημα των πυροσβεστών τα «καντηλάκια» που προκαλούν νέες αναζωπυρώσεις της μεγάλης φωτιάς
Περισσότερα από 130.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη! Αποκαρδιωτικός ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή σε Αττικοβοιωτία από δορυφορική εικόνα - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Τρίτη (4/8/26)
Φωτιά στη Δυτική Αττική 14