Ελλάδα

Σεισμός ΤΩΡΑ αισθητός στην Αθήνα – 6,6 ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Ο σεισμός έγινε λίγα λεπτά πριν τις δυο το μεσημέρι και είχε μεγάλη διάρκεια. Το επίκεντρό του ήταν 19 χιλιόμετρα βόρεια βορειοδυτικά της Σάμου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ισχυρός σεισμός έγινε πριν από λίγο αισθητός και στην Αθήνα. Ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο σεισμός είχε ένταση 6,6 ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και την αυτόματη λύση.

Μιλώντας στο newsit.gr ο Θανάσης Γκανάς καθηγητής Γεωλογίας είπε ότι ο σεισμός έγινε στον υποθαλάσσιο χώρο βόρεια της Σάμου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

seismossamos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ» η διευθύντρια σχολείου της Ηλιούπολης που κατέρρευσε μετά την πτώση κεραυνού
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στο newsit.gr για την κατάσταση της 50χρονης ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν εκείνη χτυπήθηκε από τον κεραυνό ή αν υπέστη την ανακοπή λόγω του ισχυρού σοκ
Ασθενοφόρο