Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

“Σφαγή” Σταμάτη – Πολάκη για το “νεόπλουτο τσουλί”! Του ζητάει 1 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση

“Σφαγή” Σταμάτη – Πολάκη για το “νεόπλουτο τσουλί”! Του ζητάει 1 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Βίκυ Σταμάτη και τον Παύλο Πολάκη. Η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αγωγή εναντίον του κ. Πολάκη κια ζητάει αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για παλαιότερη ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην οποία την χαρακτήριζε «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί».

Ο κ. Πολάκης έκανε γνωστή την αγωγή στο Facebook γράφοντας και πάλι ένα προσβλητικό post για την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο Κ. Πολάκης την χαρακτηρίζει “λαμόγιο” και κάνει λόγο για θράσος.

Ολόκληρη η ανάρτηση του”

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!! Χθες το πρωί δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στο γραφείο μου στο Υπουργείο την αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος κος Αγαπηνός, εξ[‘ ονόματος της Βίκυς Σταμάτη και με την οποία μου ζητάει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.000.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που της προξένησαν οι χαρακτηρισμοί “φτωχό νυμφίδιο ” και νεόπλουτο τσουλί” που της απεύθυνα μέσω κοινωνικών δικτύων όταν είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάκτυλο καθώς οδηγούνταν για δεύτερη φορά στη φυλακή!!!!!!!

Τρεις ερωτήσεις αντί άλλης απάντησης:

1)ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ;;

2) Σου έχουν τελειώσει τα μαύρα χρήματα εντός Ελλάδας και δεν μπορείς να φέρεις Απ τα καβατζωμένα στο εξωτερικό (καθώς έχουμε ελέγξει τις διόδους) ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΠΑΧΤΗ;;;;

3) ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΖΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ;;;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις