Ελλάδα

Σήφης Βαλυράκης: Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη για την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η δίκη για την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, λόγω της σημερινής καθολικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντα τους. 

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 20 Ιανουαρίου 2025, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ανθρωποκτονία του πρώην υπουργού.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν η χήρα και τα που επανέλαβαν δια μέσω των δικηγόρων τους την δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας στην υπόθεση και ζήτησαν μία συντομότερη δικάσιμο. 

Η συνήγορος της οικογένειας Βαλυράκη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε πως η οικογένεια επιθυμούσε τη διακοπή της δίκης για να μην αναβληθεί δεύτερη φορά ενώ στη συνέχεια ζήτησε μία συντομότερη δικάσιμο.

Προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της διακοπής σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε μέλη ακροατηρίου από την πλευρά των κατηγορουμένων και τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας με την κυρία Κωνσταντοπούλου να βγάζει έναν εξ αυτών φωτογραφία υποστηρίζοντας πως την απείλησε.

Νωρίτερα, είχε σημειωθεί ένταση με άλλον ακροατή τον οποίο κατήγγειλε πως ξέσπασε σε γέλια όταν είπε για την οπλοχρησία των κατηγορουμένων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ειδικό υγρό που αποκάλυψε τις κηλίδες αίματος και πρόδωσε τον δολοφόνο της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Αν και ο 43χρονος  είχε καθαρίσει το σπίτι, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν το ειδικό υγρό Bluestar, το οποίο αποκάλυψε κηλίδες αίματος σε διάφορα σημεία μεταξύ άλλων στην ντουλάπα και στο κοντάρι της σκούπας
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία