Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σήμερα “Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας” δωρεάν από το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

Σήμερα “Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας” δωρεάν από το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας παρουσιάζει σήμερα την παράσταση “Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας” δωρεάν στο κοινό, μαζί με άλλες σπουδαίες παραστάσεις της μακρόχρονης διαδρομής του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Στην δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε όλοι, ένα από τα πλέον ιστορικά θέατρα ρεπερτορίου της πρωτεύουσας, με μία διαδρομή που μετρά σχεδόν 35 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, δίνει τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό, αλλά και σε φοιτητές θεατρολογίας και σπουδαστές σχολών υποκριτικής τέχνης, να παρακολουθήσουν σε έξι διαφορετικές ημερομηνίες, έξι παραστάσεις «σταθμούς» από το διεθνές δραματολόγιο και μία από την ελληνική λογοτεχνία.

Πρόκειται για εμβληματικές παραστάσεις, που αγαπήθηκαν από το κοινό και υμνήθηκαν από τους κριτικούς, σε σκηνοθεσίες των Λευτέρη Βογιατζή, Στάθη Λιβαθινού, Μίνου Βολανάκη, Δημήτρη Καραντζά και Νίκου Μαστοράκη.

Μείνετε σπίτι, μπείτε στο www.theatroodoukefallinias.gr και δείτε:

Τρίτη 7 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» του Φρήντριχ Ντύρενματ, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.

Τετάρτη 8 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «O Γυάλινος κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

Πέμπτη 9 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «Πριν την αποχώρηση» του Τόμας Μπέρνχαρντ, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

Να σημειωθεί ότι οι παραστάσεις διεκόπησαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις