Ελλάδα

Σκάφος έπεσε σε ύφαλο στην Πάτμο – Τραυματίστηκε τουρίστρια, συνελήφθη ο καπετάνιος

Ο καπετάνιος κατηγορείται για σωματική βλάβη από αμέλεια - Οι λιμενικές αρχές απαγόρευσαν τον απόπλου του σκάφους μέχρι να δοθεί πιστοποιητικό από τον νηογνώμονα

Στο νοσοκομείο της Ρόδου διακομίστηκε μία 62χρονη τουρίστρια που τραυματίστηκε σε τουριστικό σκάφος όταν αυτό έπεσε πάνω σε ύφαλο στην Πάτμο.

Το ατύχημα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (18.08.2025), όταν για άγνωστο λόγο, το τουριστικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν 11 άτομα, προσέκρουσε στον ύφαλο σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Πάτμου.

Τότε η 62χρονη Ιταλίδα γλίστρησε και έπεσε από την σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Δύτης έπεσε στη θάλασσα για να ελέγξει τη ζημιά και διαπίστωσε πως έχει σπάσει το δεξί πηδάλιο, αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο 64χρονος καπετάνιος του σκάφους συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ οι λιμενικές αρχές απαγόρευσαν τον απόπλου του τουριστικού σκάφους μέχρι να δοθεί πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένας χρόνος από το δυστύχημα με τον 19χρονο Γιάννη στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική - «Σώσαμε πολλές ζωές παιδιών» λέει ο πατέρας του
«Όπου ενημερωνόμαστε ότι υπάρχει λούνα παρκ το μόνο πράγμα που θέλουμε να ξέρουμε και μαθαίνουμε επι τόπου είναι αν λειτουργεί με άδεια»
Τραγωδία σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική 1