Ελλάδα

Σκέτο “Μακεδονία” τα Σκόπια στην μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου

Την εμμονή των γειτόνων μας να ξεχνούν την λέξη "Βόρεια" από την επίσημη πλέον ονομασία της χώρας τους (Βόρεια Μακεδονία) αποδεικνύει ανάρτηση που έκανε στο facebook γνωστό ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο omorfataxidia.gr στην ανάρτηση με τίτλο “Αυτόπτης μάρτυς” περιγράφει ότι το περίπτερο της “Βόρειας Μακεδονίας” στην μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου η γειτονική χώρα διαφημίζεται ως σκέτη Μακεδονία. Η ανάρτηση σημειώνει:

«Δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε έχουν προθεσμία οι Σκοπιανοί να αλλάξουν το όνομα της χώρας τους σε Βόρεια Μακεδονία ή αν αυτή έχει παρέλθει, στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου ωστόσο, παρουσιάζονται ως σκέτο Macedonia. Αντίθετα οι Γερμανοί διοργανωτές την αναφέρουν στις σημάνσεις τους ως Βόρεια Μακεδονία. Την ίδια ώρα στο ελληνικό περίπτερο, υπάρχουν σταντ με τρεις Μακεδονίες. Την Ανατολική, την Κεντρική και την Δυτική. Είναι αμφίβολο αν οι ξένοι καταλαβαίνουν τι είναι τελικά η Μακεδονία».

ekthesi

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της Μάγια στην Πολωνία: «Είχαν σχέση, ο 17χρονος την χτύπησε, ήταν παραβατικός»
ο 17χρονος που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 16χρονης Μάγια, είχε δεχτεί ακόμη 4 καταγγελίες από το 2021, για παρενόχληση και εκφοβισμό
Η 16χρονη Μάγια και ο δράστης της δολοφονίας
Hellenic Train: Με 1,5 ώρα καθυστέρηση αναχώρησε το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με 210 επιβάτες λόγω τεχνικού προβλήματος
Η Hellenic Train ενημερώνει ότι έδωσε στους 210 επιβάτες νερά και σνακ κατά την αναμονή και παράλληλα δυνατότητα αποζημίωσης με το 25% της αξίας του εισιτηρίου
Τρένο