Ελλάδα

Σκηνικό επεισοδίων το Σάββατο – Αντιφασιστικές οργανώσεις, Χρυσή Αυγή και στη μέση τα ΜΑΤ

Αυτή τη φορά οι αντιφασιστικές οργανώσεις φαίνεται ότι πρόλαβαν... στη γωνία τη Χρυσή Αυγή. Για την ακρίβεια “έκλεισαν” τον χώρο στη Ρηγίλλης το Σάββατο το απόγευμα και έτσι η οργάνωση δεν θα μπορέσει να κάνει την εκδήλωση που προγραμμάτιζε εκεί για τα Ίμια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Χρυσή Αυγή ωστόσο θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα κεντρικά της Γραφεία στη Μεσογείων. Τόσο τα μέλη της οργάνωσης, όσο και τα μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων έχουν προαναγγείλει και πορεία και αυτές οι ανακοινώσεις μοιάζουν με προαναγγελία πορείας σύγκρουσης.

Έτσι απ’ την Αστυνομία καταστρώνει σχέδιο ώστε οι δυο πλευρές να μην έρθουν σε επαφή. Στα πέριξ των δύο συγκεντρώσεων θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Έτσι όσοι προγραμματίζουν να κινηθούν τόσο στη Μεσογείων, όσο και στο κέντρο, στη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Ρηγίλλης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δρόμοι θα είναι κλειστοί καθώς οι συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για τις έξι το απόγευμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξηλώθηκε» συμμορία που είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία στην Αττική – Ο τρόπος δράστης και η λεία των 370.000 ευρώ
Αρχικά εντόπιζαν τα κοσμηματοπωλεία που θα χτυπούσαν και στη συνέχεια έκλεβαν οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν τόσο για την προσέγγιση των στόχων όσο και για τη διαφυγή τους
Ληστεία κοσμηματοπωλεία