Ελλάδα

Σκουρλέτης: Ανάγκη να δοθεί μόνιμη λύση για τους εργαζόμενους του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Την ανάγκη να δοθεί «δόκιμη και μόνιμη λύση» για την εξασφάλιση της απασχόλησης των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους των εργαζομένων στο Πρόγραμμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως ανέφερε, μετά τις γιορτές θα εντατικοποιηθούν οι διεργασίες για την επεξεργασία, εξέταση και αξιολόγηση των επικρατέστερων επιλογών, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων υποστήριξαν ότι τα τελευταία 14 χρόνια καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ωστόσο απασχολούνται με συμβάσεις εργασίας που απαιτούν τακτική ανανέωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Pizza Fan: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι μεταξύ του ιδιοκτήτη με συνεργάτη του – «Υπάρχουν μαγαζιά που έχουν περιθώριο να κόψουν με κέρασμα»
Σε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του ιδιοκτήτη της αλυσίδας και συνεργάτη του, μπήκαν στο μικροσκόπιο τα καταστήματα με περιθώριο για περισσότερα «κεράσματα»
Υποκατάστημα της Pizza Fan
Καιρός αύριο: Χαλάει με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα δυτικά, από ανατολικές βορειοανατολικές κυρίως στα ανατολικά και σταδιακά μεταβλητοί στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο με ένταση 4 με 6, έως 7 μποφόρ στα πελάγη
(EUROKINISSI)