Ελλάδα

Σκουρλέτης: Ανάγκη να δοθεί μόνιμη λύση για τους εργαζόμενους του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Την ανάγκη να δοθεί «δόκιμη και μόνιμη λύση» για την εξασφάλιση της απασχόλησης των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης κατά τη συνάντησή του με εκπροσώπους των εργαζομένων στο Πρόγραμμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως ανέφερε, μετά τις γιορτές θα εντατικοποιηθούν οι διεργασίες για την επεξεργασία, εξέταση και αξιολόγηση των επικρατέστερων επιλογών, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων υποστήριξαν ότι τα τελευταία 14 χρόνια καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ωστόσο απασχολούνται με συμβάσεις εργασίας που απαιτούν τακτική ανανέωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών μέσω Telegram και πληρωμή με crypto στην Θεσσαλονίκη - Προσέγγιζαν μέχρι και ανήλικους
Τα μέλη του κυκλώματος εξυπηρετούσε άμεσα όσους ζητούσαν παράδοση ναρκωτικών χρησιμοποιώντας συνωμοτικές μεθόδους απόκρυψης, λαμβάνοντας παράλληλα μέτρα για να αποφεύγει την παρακολούθηση
Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών μέσω Telegram και πληρωμή με crypto – Προσέγγιζαν μέχρι και ανήλικους