Ελλάδα

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 11,2 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κέρδη άνω των 11,2 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ, τον Οκτώβριο, σε χιλιάδες νικητές. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 11.256.370 ευρώ.

Επιπλέον, την εβδομάδα από τις 26 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου 2020, οι νικητές του ΣΚΡΑΤΣ μοιράστηκαν 2.392.024 ευρώ.

Οι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας

Ένας τυχερός παίκτης στην Αθήνα κέρδισε 3.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ ένας ακόμη τυχερός στα Καλύβια Αττικής κέρδισε 2.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΧΡΥΣΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ».

Επιπλέον, 41 παίκτες την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Ανανεωμένο παιχνίδι «ΓΡΗΓΟΡΑ 50ΑΡΙΚΑ» με κέρδη έως και 50.000 ευρώ

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ανανεωμένο παιχνίδι «ΓΡΗΓΟΡΑ 50ΑΡΙΚΑ» σε τρία διαφορετικά χρώματα.  Το παιχνίδι, αξίας 2 ευρώ, έχει δύο φορές περισσότερες πιθανότητες για 50 ευρώ και προσφέρει επτά ευκαιρίες για κέρδη έως και 50.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πριν 15 ημέρες υπήρξε προειδοποίηση κατάρρευσης» της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Δεν έγιναν εργασίες λόγω υψηλού κόστους
Αρμόδιοι τεχνικοί είχαν συστήσει στους μηχανικούς της νέας πολυκατοικίας να ρίξουν εκτοξευόμενο σκυρόδεμα, διότι υπήρχε κίνδυνος κατάρρευσης του χώματος της διπλανής πολυκατοικίας
πετράλωνα