Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σοφία Αρβανίτη: Ο Κώστας Αρβανίτης ποτέ δεν παραιτήθηκε, δεν έπαψε στιγμή να ζει

Σοφία Αρβανίτη: Ο Κώστας Αρβανίτης ποτέ δεν παραιτήθηκε, δεν έπαψε στιγμή να ζει
youtube

Δεν έπαψε στιγμή να ζει και ποτέ δεν παραιτήθηκε! Αυτός ήταν ο Κώστας Αρβανίτης, ο ήρωας ψαράς στο Μάτι, όπως δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Σοφία Αρβανίτη.

Η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη άνοιξε την καρδιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και αναφέρθηκε στον αδερφό της που έχασε τη μάχη για τη ζωή.

“Ανακατευόταν με τα κοινά, ήταν μέσα στον κόσμο και στην προσφορά δεκαετίες τώρα. Και είναι μεγάλη τιμή όταν φεύγεις από αυτόν τον κόσμο η Πολιτεία να κάνει το φευγιό σου αυτό δημοσία δαπάνη, είναι μεγάλη τιμή για εμάς και με συγκινεί γι’ αυτό ιδιαίτερα”, ανέφερε ο Σοφία Αρβανίτη.

“Ο Κώστας έπαιρνε δύναμη ενώ γνώριζε την ασθένειά του φυσικά, έπαιρνε δύναμη και παράταση ζωής γιατί, 4 χρόνια ταλαιπωρείτο από αυτό. Την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του, ήρθε την πάρκαρε στο πατρικό μας και πήγαμε μαζί στο νοσοκομείο”, τόνισε συγκινημένη η Σοφία Αρβανίτη.

“Μέχρι την τελευταία στιγμή όλα τα 4 χρόνια, ψάρευε, διασκέδαζε, ερχόταν σε live μου, ήμασταν πολύ δεμένοι, δεν έπαψε στιγμή να ζει, ποτέ δεν παραιτήθηκε”, δήλωσε για τον ήρωα ψαρά που συγκλόνισε πέρσι στην τραγωδία στο Μάτι με την αυτοθυσία του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις