Ελλάδα

Σοκ στη Φθιώτιδα: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονης σε παιδικό σταθμό – «Φαινόταν ότι κάτι την βασανίζει, την πονάει»

«Μου είπε ”δεν θέλω να πάω με τίποτα, μαμά, σχολείο”. Με το που άρχισα να μιλάω για το σχολείο, το παιδί έκανε πολύ νευρικές κινήσεις» αποκαλύπτει η μητέρα της ανήλικης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια συγκλονιστική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού περίπου 4 ετών μέσα σε παιδικό σταθμό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Όπως περιέγραψε στο MEGA, η μητέρα της 4χρονης η αλλαγή στη συμπεριφορά του άρχισε από τότε που ξεκίνησε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό στην Φθιώτιδα. Το παιδί κλεινόταν στον εαυτό του, ενώ η ίδια προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε, μέχρι τη στιγμή που, σύμφωνα με την καταγγελία της, άρχισε να της περιγράφει όσα βίωνε, αποκαλύπτοντας ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Μου είπε ”δεν θέλω να πάω με τίποτα, μαμά, σχολείο”. Με το που άρχισα να μιλάω για το σχολείο, το παιδί έκανε πολύ νευρικές κινήσεις, πάνω μου ερχόταν, δε με κοιτούσε στα μάτια και πίεζε το πηγούνι της προς εμένα και φαινόταν ότι με το βλέμμα της κάτι την βασανίζει, κάτι την πονάει και κάτι προσπαθεί να αποφύγει πάρα μα πάρα πολύ», περιέγραψε η μητέρα του παιδιού.

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού προσπάθησε να μάθει ό,τι περισσότερο μπορούσε για να βοηθήσει το παιδί της. «(Την ρώτησα) ”Υπάρχει κάποιος που σου ‘χει πει να κρατήσεις κάτι μυστικό, να μην το πεις σε κανέναν” και με το που έκανα αυτή την ερώτηση, η απάντηση ήταν ”ναι” και μετά το παιδί ξεκλείδωσε και μίλησε».

Αμέσως η μητέρα μαζί με τον σύζυγό της ανέλαβαν δράση Επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον παιδικό σταθμό και κατήγγειλαν σε εισαγγελία και αστυνομία όσα εκμυστηρεύτηκε το παιδί, σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου.

Πρόκειται για μία εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό, η οποία είχε προσληφθεί από το δήμο και τοποθετήθηκε σε θέση άσχετη με το αντικείμενό της μέσα στον παιδικό σταθμό.

Τα ερωτήματα που εγείρονται για τα κριτήρια βάσει των οποίων έγινε η τοποθέτησή της σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, είναι εύλογα.

Η καταγγελλόμενη εργαζόμενη, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαθέσιμες πληροφορίες, δεν έχει απομακρυνθεί από το σχολικό περιβάλλον.

Το MEGA επικοινώνησε με τη δήμαρχο, ζητώντας απαντήσεις, χωρίς να έχει γίνει κάποια ενέργεια, μέχρι στιγμής, παρά την καταγγελία των γονέων του τεσσάρων ετών κοριτσιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σαρώνει» την Αττική η κακοκαιρία - Ποτάμια οι δρόμοι της Αθήνας, πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Καταρρακτώδη φαινόμενα καταγράφονται στο κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές, όπως στο Γκάζι, τον Νέο Κόσμο, τους Αμπελοκήπους, την Καισαριανή και τον Βύρωνα
καιρος
Παχυσαρκία: Δωρεάν τα φάρμακα έως οκτώ δόσεις για 43.500 ήδη δικαιούχους – Η ανακοίνωση της Αγαπηδάκη
Η καθυστέρηση στην εξέλιξη του προγράμματος οφειλόταν στις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτήθηκαν για τη μεταφορά της χρηματοδότησης από κοινοτικούς σε εθνικούς πόρους
Πηγή φωτό: iStock
Σε «Red Code» η Αττική, Πελοπόννησος, Κρήτη, Σποράδες, Εύβοια και νησιά Νοτίου Αιγαίου για πλημμύρες
Τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να συνοδευτούν από ισχυρούς ανέμους και τοπικές χαλαζοπτώσεις, αυξάνοντας τον κίνδυνο πλημμυρών και προβλημάτων στις μετακινήσεις
Κακοκαιρία στην Πελοπόννησο