Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σοκαρισμένα τα μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τον παιδόφιλο καθηγητή μουσικής

Σοκαρισμένα τα μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τον παιδόφιλο καθηγητή μουσικής
Πηγή φωτογραφίας: astynomia.gr

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η σύλληψη του παιδόφιλου φλαουτίστα και καθηγητή μουσικής, Παναγιώτη Δράκου.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών δηλώνει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και σημειώνει πως έχουν δρομολογήσει όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων της Κ.Ο.Α. πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. τη σύλληψη και τις κατηγορίες για τις απεχθέστατες πράξεις που βαραίνουν το φλαουτίστα Παναγιώτη Δράκο, και έκτοτε, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις όπως κι η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία, έχοντας βεβαίως απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Από τη δική μας πλευρά εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα θύματα και στις οικογένειές τους. Είναι δε προφανές ότι έχουμε δρομολογήσει ήδη όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες. Τέλος, ως η μεγαλύτερη ελληνική ορχήστρα και βασικός φορέας καλλιτεχνικής παιδείας, απευθύνουμε έκκληση να μην αμαυρώνεται συλλήβδην η μουσική και εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας.

Είναι δε προφανές ότι έχουμε δρομολογήσει ήδη όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες.

Τέλος, ως η μεγαλύτερη ελληνική ορχήστρα και βασικός φορέας καλλιτεχνικής παιδείας, απευθύνουμε έκκληση να μην αμαυρώνεται συλλήβδην η μουσική και εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις