Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στην παραλιακή – Κόπηκε στη μέση αυτοκίνητο

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στην παραλιακή – Κόπηκε στη μέση αυτοκίνητο

Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από την Βάρης – Κορωπίου, καθώς σε τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους δυο νέοι άνθρωποι, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν. 

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βάρης – Κορωπίου λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης (23.01.20024).

Από το δυστύχημα ο τραγικός απολογισμός είναι δυο νεκροί, ένας 19χρονος και μία 19χρονη, οι οποίοι διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς και δύο άλλοι τραυματίες ίδιας ηλικίας, με τον έναν πιο σοβαρά αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ολοι επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα ένα ΙΧ κατέβαινε την λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τροχαίας πήγαινε με 180 χλμ/ώρα.

Το όχημα πέφτει κάνω σε άλλα δυο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά, γίνεται καραμπόλα και στο τροχαίο εμπλέκεται και μια μοτοσυκλέτα.

Το ένα ΙΧ έπεσε σε μάντρα και τη γκρέμισε, ενώ από την άλλη πλευρά συνέχισε την τρελή πορεία, καθώς έπεσε πάνω στα δυο ΙΧ, σε έναν φοίνικα και μια κολώνα.

Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση ενώ οι εικόνες από το τροχαίο είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Σε εκείνον τον δρόμο έχουν χάσει τη ζωή τους τόσο ο Τζώρτζης Μονογυιός όσο και ο Madclip.

Πηγή φωτογραφιών: Το Forum των 3B/ Facebook

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις