Ελλάδα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονικής ενέδρας σε ανήλικους στην Ερμού – Ερωτική αντιζηλία η αιτία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονικής ενέδρας σε ανήλικους από συνομήλικους τους το απόγευμα του Σαββάτου σε σοκάκι της Ερμού.

Όλα άρχισαν όταν μια 15χρονη, τους έκλεισε ραντεβού στην Ερμού για να συζητήσουν ένα προσωπικό τους θέμα.

Τα 4 άτομα, σύμφωνα με τις περιγραφές σοκ, όρμηξαν πάνω στα ανήλικα παιδιά και στον 4ο μεγαλύτερο της παρέας που ήταν μαζί τους.

Τα παιδιά, σε κατάσταση σοκ, καθώς δέχονταν τα άγρια χτυπήματα, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Ο 17χρονος σε κατάσταση σοκ δείχνει στην κάμερα του LIVE NEWS τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο σώμα που τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Αναπάντητα μένουν τα ερωτήματα για τους λόγους της άγριας επίθεσης, με τα θύματα να υποψιάζονται ερωτική αντιζηλία από μέρους της ανήλικης κοπέλας που έκλεισε το ραντεβού και παρέσυρε τους υπόλοιπους στην ενέδρα.

Τα θύματα κατέθεσαν μηνύσεις και ευελπιστούν να μην μείνει ατιμώρητος ο ξυλοδαρμός τους.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Όπως καταγγέλλουν τα ανήλικα παιδιά όλα ήταν σχεδιασμένα από τη 15χρονη κοπέλα που παλιά ήταν μέλος της παρέας.

Η νεαρή με το πρόσχημα της προσπάθειας συμφιλίωσης τους έκλεισε ραντεβού. Η κοπέλα είπε ότι θέλει να πάρει έναν καφέ και σε ένα απόμερο στενό τους παρέσυρε… Εκεί έγινε η επίθεση από άλλους ανήλικους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χαλκιδική: «Ήταν καθαρό ατύχημα» λέει ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ – Τι είπαν στις απολογίες τους οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 19χρονου
«Δεν γεννούσε υποψία για βλάβη» ο μηχανικός και αρνήθηκε με τη σειρά του την κατηγορία για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο
Το λούνα παρκ
«Έμφραγμα» στον Κηφισό και προβλήματα στην Αττική Οδό λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος - Καθυστερήσεις σε Λεωφόρο Αθηνών
Οι αρχές καλούν τους οδηγούς να τηρούν αυστηρά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να αποφεύγουν την υπερβολική ταχύτητα και την κατανάλωση αλκοόλ
Κίνηση
Εξαφάνιση ανήλικης από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων στην Αθήνα – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Η Αμίνα Καλίλ είναι αδύνατη με ύψος 1.65 μ., έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια
Εξαφάνιση