Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τη μικρή Μυρτώ – Η μητέρα της λέει πως τα λεφτά των ομογενών από τον έρανο ποτέ δεν έφτασαν

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τη μικρή Μυρτώ – Η μητέρα της λέει πως τα λεφτά των ομογενών από τον έρανο ποτέ δεν έφτασαν

 – Η μητέρα της μικρής Μυρτούς καταγγέλλει ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά στο όνομα του παιδιού της
– Όπως καταγγέλλει όσες φορές ζητάει ονόματα από τον έρανο υπάρχουν αντιδράσεις
– Κάποιοι τη δυσφημούν λέγοντας πως θέλει να δολοφονήσει την κόρη της
– Δήλωσε πως ακόμα και η εκστρατεία μίας 16χρονης ήταν για να μπει σε καλό πανεπιστήμιο της Αμερικής

Η ιστορία και το δράμα της μικρής Μυρτούς είχε συγκλονίσει πριν από περίπου 18 μήνες ολόκληρο το πανελλήνιο και πλέον όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η περιπέτεια του μικρού κοριτσιού δεν έχει τέλος. 

Μετά τη βάναυση επίθεση του πακιστανού βιαστή στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012, η μητέρα της μικρής Μυρτούς βρίσκεται συνέχεια στο προσκεφάλι της στην Αμερική όπου νοσηλεύεται στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Αλλά εκτός από αυτή τη μάχη δίνει μάχη, καθώς καταγγέλλει αδιαφανείς διαδικασίες στον έρανο που έγινε στο όνομα του παιδιού και όπως έκανε γνωστό η μητέρα της Μυρτούς έχει ήδη προσφύγει στην αμερικανική δικαιοσύνη κατά της ομοσπονδίας των ελληνικών συλλόγων της Νέας Αγγλίας που οργάνωσε τη διαδικασία. 

Όπως δήλωσε η μητέρα της μικρής Μυρτούς, έχει ήδη ζητήσει να ανοιχθούν οι λογαριασμοί, λέγοντας πως υπήρχαν κενά στη διαδικασία, ενώ σημείωσε πως όσες φορές έχει ζητήσει ονόματα όσων διαχειρίζονται τα χρήματα, υπήρξαν αντιδράσεις. 

Αποκάλυψε επίσης πως είχε δελεαστεί όταν της είπαν πως μπορεί να ακούσει ξανά το παιδί της, λέγοντας πως επί 18 μήνες δεν έχει ακούσει τη λέξη μαμά από τα χείλη της. Καταγγέλλει όμως πλέον την ομοσπονδία για αδιαφανείς διαδικασίες σημειώνοντας πως χρήματα που στάλθηκαν από ομογενείς, δεν μπήκαν στον λογαριασμό για την αποκατάσταση της υγείας της μικρής Μυρτούς. 

H μητέρα της Μυρτούς ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει τα συγκεκριμένα χρήματα και πως επιθυμεί να επιστρέψουν σε όσους τα είχαν προσφέρει για την κόρη τους. 

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων της Νέας Αγγλίας μέσω του νομικού εκπροσώπου της υποστηρίζει πως παραμένει στο πλευρό της οικογένειας και της Μυρτούς και πως τα χρήματα που μαζεύτηκαν είναι έτοιμα να δοθούν μόλις δοθούν τα πρώτα παραστατικά από τα ιατρικά έξοδα. 

Η μητέρα της Μυρτούς αφήνει όμως και ερωτήματα και για τον έρανο που ξεκίνησε μέσω διαδικτύου μία 16χρονη κοπέλα, λέγοντας πως το έκανε μόνο και μόνο για να το προσθέσει στο βιογραφικό της και να γίνει δεκτή σε καλό πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Πάντως, η κα Κοτρώτσου καταγγέλλει πως στο όνομα του παιδιού της κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν χρήματα και να την δυσφημούν με απίστευτα πράγμσατα, όπως “ότι θέλει να δολοφονήσει το παιδί της”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάρος: Πού πήγαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη Μυρτώ; – Καταγγελίες που προκαλούν σάλο!

Η 16χρονη που βοήθησε τη Μυρτώ κινητοποιώντας όλη την Ομογένεια

Όλη η ομογένεια στην Αμερική στο πλευρό της 16χρονης Μυρτούς

Η πορεία της υγείας της 16χρονης Μυρτούς που έπεσε θύμα του “δράκου της Πάρου”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε