Ελλάδα

Σώοι οι δυο ναυτικοί που έπεσαν στη θάλασσα ανοιχτά της Νάξου

Στο αστυνομικό τμήμα στα Κουφονήσια, παραδόθηκαν δύο μέλη του πληρώματος του φορτηγού Basel S5 που υπό αδιευκρίνιστη αιτία έπεσαν τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή της Νάξου, ενώ για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε το λιμενικό σώμα και η πολεμική αεροπορία.

Το πλοίο με σημαία PALAU ήταν άφορτο με 10 πλήρωμα (7 Σύροι και 3 Αιγύπτιοι) και είχε αναχωρήσει από λιμάνι της Αλβανίας, με προορισμό την Τουρκία.

Τα δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου, αφού κολύμπησαν, κατάφεραν και βγήκαν σώοι μόνοι τους στα Κουφονήσια, ενώ για τον εντοπισμό τους στις έρευνες συμμετείχαν ένα πλωτό του λιμενικού, ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού και παραπλέοντα πλοία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βροχερό διήμερο με έντονα κατά τόπους φαινόμενα - Μήνυμα του 112 στη Λήμνο - Με ήλιο το πέταγμα του χαρταετού
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν τις επόμενες ώρες στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ
Βροχή