Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σωτήρης Τσαφούλιας για Μαίρη Χρονοπούλου: Πέτα και φώτισε το Σύμπαν – Η συγκλονιστική ανάρτηση του σκηνοθέτη

Σωτήρης Τσαφούλιας για Μαίρη Χρονοπούλου: Πέτα και φώτισε το Σύμπαν – Η συγκλονιστική ανάρτηση του σκηνοθέτη

Με μία ανάρτηση που συγκινεί αποχαιρετά ο Σωτήρης Τσαφούλιας τη Μαίρη Χρονοπούλου.«Φώτισε τις καρδιές μας, πάει τώρα να φωτίσει και το Σύμπαν», έγραψε ο γνωστός σκηνοθέτης για τη σπουδαία ηθοποιό που έπαιξε για τελευταία φορά στην τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Η Μαίρη Χρονοπούλου που έφυγε στα 90 της χρόνια από τη ζωή, είχε υποδυθεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς «Έτερος Εγώ» που σκηνοθέτησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας μία γυναίκα του υποκόσμου. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης έκανε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου μία συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook για την κορυφαία πρωταγωνίστρια που απολαύσαμε για σχεδόν έξι δεκαετίες.

«Μία Ψυχή που ταλαιπωρήθηκε όσο λίγες και που φώτισε τις καρδιές μας, πάει τώρα να φωτίσει και το Σύμπαν.

Κάνε αυτό που ξέρεις και μπορείς. Πέτα και λάμψε.

Μόνο ευγνωμοσύνη».

 

Η τελευταία φορά που η Μαίρη Χρονοπούλου καθήλωσε το κοινό ήταν τέλη 2021 αρχές 2022 όταν η σπουδαία ηθοποιός έπαιξε έναν μικρό αλλά μοναδικό ρόλο σε ένα από τα επεισόδια της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Ο ρόλος που κλήθηκε να παίξει η Μαίρη Χρονοπούλου, που πέθανε σε ηλικία 90 ετών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από το μοιραίο όπως αποδείχτηκε χτύπημα στο κεφάλι μετά από πτώση στο σπίτι της, ήταν μικρός. Λίγες ατάκες όλες κι όλες είπε στη σειρά.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο του «Έτερος Εγώ» η Μαίρη Χρονοπούλου έπαιξε απολύτως πειστικά μία αθυρόστομη γυναίκα του υποκόσμου.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον ρόλο της και ξεκαθάρισε πως μπορεί να ήταν μόλις 10 με 12 ατάκες, αλλά η αξία του σκηνοθέτη Λευτέρη Τσαφούλια και η γοητεία που ασκούσε στους πάντες την έκαναν να πει αμέσως το «ναι».

«Γοητεύει το σύμπαν ο Τσαφούλιας, είμαι τυχερή που δούλεψα μαζί του. Είναι ο μεγάλος γητευτής. Ήταν μεγάλη εμπειρία. Τον κοιτούσαμε στα μάτια. Είναι δοτικότατο άτομο. 10 – 12 ατάκες ήταν όλες κι όλες. Άξιζε όμως, τον κόπο», είχε πει η Μαίρη Χρονοπούλου για τη συμμετοχή της στη σειρά.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε μαγευτεί με τη σειρά. Έτσι όταν τελείωσε τη δική της σκηνή συνέχισε να πηγαίνει για καιρό στα γυρίσματα και να τα παρακολουθεί.

 

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είχε μιλήσει τότε για την συμμετοχή της Μαίρης Χρονοπούλου στη σειρά και μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε για την ηθοποιό. «Ήταν τεράστια χαρά και τιμή να την έχουμε μαζί μας, μεγαλώσαμε με τις ταινίες της, από τις κωμωδίες μέχρι τα “Κόκκινα Φανάρια”. Μόνο χαρά και δέος νιώθεις όταν τη σκηνοθετείς».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις