Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σωτήρης Τσιόδρας: Με μια φωτογραφία του διαψεύστηκαν οι φήμες

Σωτήρης Τσιόδρας

Ο Σωτήρης Τσιόδρας βρέθηκε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα, καθώς φήμες που ήθελαν την υγεία του να έχει κλονιστεί έκαναν την εμφάνισή τους και προκάλεσαν -όπως είναι λογικό- πολύ «θόρυβο».

Το newsit.gr σας έχει ενημερώσει ήδη από την Δευτέρα, 11.01.2021, για το πώς απαντούσε η κυβέρνηση σε όλα αυτά τα σενάρια στα οποία «ενεπλάκη» ο Σωτήρης Τσιόδρας και δεν αφορούσαν μόνο στην υγεία του, αλλά και στις σχέσεις του με το Μαξίμου.

Η κυβέρνηση, λοιπόν, απαντούσε πως οι σχέσεις της με τον καθηγητή, ο οποίος απουσιάζει το τελευταίο διάστημα από τον δημόσιο διάλογο για τα κρίσιμα ζητήματα της πανδημίας και το παρατεταμένο lockdown, που έχει προκαλέσει κόπωση στην κοινωνία, είναι αδιατάρακτες.

Click4more: Τρίτο κύμα κορονοϊού: Τρία «κλειδιά» ανοίγουν την «κερκόπορτα» – Φόβοι των ειδικών για την Αττική

Όσο για τις φήμες για την υγεία του, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη έλεγαν σε επικοινωνία τους με το iatropedia.gr, πως η κακοπροαίρετη αυτή φήμη διαψεύστηκε πανηγυρικά, τονίζοντας πως «ο καθηγητής χαίρει άκρας υγείας».

Κι αυτό… απεδείχθη μια μέρα μετά, καθώς ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίζεται σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Facebook και τον δείχνει να συμμετέχει κανονικά στην πρωινή (σ.σ. Τρίτη, 12.01.2021) σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, μαζί τον υπουργό Βασίλη Κικίλια και τον γενικό γραμματέα πρωτοβάθμιας φροντίδας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος του γραφείου Τύπου του υπουργείου, Θάνος Τριανταφύλλου με το εξής σχόλιο: “Σήμερα το πρωί, όπως και κάθε πρωί τον τελευταίο ένα χρόνο”.

Δείτε την

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις