Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο στο Χαλάνδρι – Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 20χρονος οδηγός

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος «καρφώθηκε» σε δέντρο επί της λεωφόρου Παπανικολή στο Χαλάνδρι νωρίς το πρωί της Τρίτης (28.06.2022). Το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα από το τρομακτικό τροχαίο.

Δεν είναι ακόμη γνωστό γιατί το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο επί της λεωφόρου Παπανικολή, στο ρεύμα από Φιλοθέη προς Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή. Οι εικόνες από το τροχαίο είναι σοκαριστικές.

Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που το δέντρο ξεριζώθηκε και το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο νεαρός οδηγός εγκλωβίστηκε και η πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο τον απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις του.

Τον 20χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
Το τηλεφώνημα - παγίδα και οι δύο εκτελεστές του Γιάννη Λάλα, που έπεσε νεκρός στο ξενοδοχείο της Αράχωβας
Πιθανότητα οι εκτελεστές είχαν πίσω τους ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από ακόμη δύο άτομα - Εκτιμάται ότι έχουν εμπειρία στη χρήση πυροβόλων όπλων, στην παρακολούθηση, αλλά και στη νυχτερινές επιθέσεις
ΦΩΤΟ EUROKINISSI