Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Σπάτα: 19χρονος φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος στην ντουλάπα του – To σκηνικό σατανιστικής τελετής

Σπάτα: 19χρονος φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος στην ντουλάπα του – To σκηνικό σατανιστικής τελετής

Νέα στοιχεία έφερε στη δημοσιότητα το «Φως στο Τούνελ» για τον 19χρονο φοιτητή, Νικόλα Ντουρτουρέκα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στην ντουλάπα του δωματίου του από την ίδια του τη μητέρα, στις 14 Ιουλίου 2022, στα Σπάτα

Η μητέρα του φοιτητή στα Σπάτα, δεν σταμάτησε να ψάχνει την αλήθεια για το πώς ο γιος της οδηγήθηκε σε αυτό το τραγικό τέλος. Η ίδια εντόπισε ανατριχιαστικά σύμβολα και μηνύματα στο ημερολόγιο του, μαύρα και λευκά κεριά και πεντάλφες. Ένα σκηνικό σατανιστικής τελετής που φέρεται να προηγήθηκε του θανάτου του.

«Υπήρχε ένα μαύρο κερί στη μέση της τραπεζαρίας μισο-λιωμένο και δεξιά και αριστερά υπήρχαν δυο βαζάκια με ένα μαύρο και ένα λευκό κερί. Πιο δίπλα υπήρχε ένα πιατάκι με σχηματισμένη μια πεντάλφα. Κάτω από την τραπεζαρία είχε πέσει και είχε καεί ένα καρβουνάκι. Το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε αυτό. Ίσως το έκαναν στην τραπεζαρία, γιατί εκεί μπορούσαν να κάτσουν ένα με δυο άτομα και γύρω γύρω υπάρχουν καθρέφτες που χρησιμοποιούνται σε τέτοιου τύπου τελετές, από όσα έμαθα μετά…», ανέφερε η μητέρα του 19χρονου στο «Φως στο Τούνελ».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι το τελευταίο διάστημα ο Νικόλας είχε γίνει αρνητικός με την παρουσία εικόνων και ότι κάποιος τον είχε μπλέξει λόγω του ευάλωτου χαρακτήρα του και της αγνότητας του. Πιστεύει ότι θα μπορούσε πίσω από αυτό το μυστήριο να κρύβεται μια γυναίκα, στην οποία έκανε έκκληση, να μιλήσει για όσα ξέρει…

Σοκάρει η μαρτυρία της φίλης του για σατανισμό

Η φίλη που ήταν κοντά του και μιλούσαν καθημερινά οχτώ με εννέα φορές την ημέρα ανέφερε στο «Τούνελ» όσα συνέβαιναν τελευταία.

«Μου έλεγε ότι πιεζόταν και ήθελε να τα έχει όλα τέλεια. Τον ένοιαζε να κάνει τη μαμά του ευχαριστημένη…».

«Ο Νίκος πίστευε στον σατανισμό. Γενικά πίστευε στα παραφυσικά. Του άρεσε αυτό το πράγμα, ενώ εγώ δεν το ακολουθούσα. Αν παρατηρήσετε στην κοινωνία μας πλέον υπάρχουν παιδιά, εγώ ξέρω πολλά, που κάνουν ακόμα και τον Σατανά τατουάζ. Ό,τι αρέσει στον καθένα», είπε στην εκπομπή δίνοντας κι άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις