Ελλάδα

Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του Βρετανού που έχασε τη ζωή του από έλικα ελικοπτέρου

Οι έρευνες για το φρικτό δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα με θύμα τον Τζον Φέντον συνεχίζονται, ωστόσο υπάρχει μεγάλος προβληματισμός σχετικά με την στάση των φίλων του νεαρού Βρετανού, που βρίσκονταν μαζί του στο ελικόπτερο, αλλά παραμένουν άφαντοι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πήγες ενημέρωσης, στελέχη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του δυστυχήματος, πάρα τις επίμονες προσπάθειές τους να εντοπίσουν τους τρεις φίλους του Τζακ Φεντον που ήταν παρόντες στην τραγωδία, δεν έχουν καταφέρει να τους βρουν.

Έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες κλήσεις στα κινητά τους τηλεφωνά εκείνα όμως παραμένουν απενεργοποιημένα από το βράδυ της τραγωδίας.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πήγες, οι μαρτυρίες των τριών φίλων του 22χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμες για να διαπιστώσουν οι Αρχές τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο ελικοδρόμιο των Σπάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βουλιαγμένη: Σήμερα η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου – Αυξημένα μέτρα για την ασφάλεια της ειδικής ομάδας
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και εξειδικευμένη τεχνική προσέγγιση απαιτεί το συγκεκριμένο περιβάλλον - 1.5 ώρα αναμένεται να διαρκέσει η επιχείρηση ανάσυρσης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Καιρός σήμερα: Κακοκαιρία σε πολλές περιοχές – Βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη, χιόνια στο ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια 13 με 15 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 16 με 18, τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 19 και στην Κρήτη τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου
καιρός