Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σπύρος Μπιμπίλας: Μίλησε μόνο στον εισαγγελέα – «Μην περιμένετε λεπτομέρειες»

Σπύρος Μπιμπίλας: Μίλησε μόνο στον εισαγγελέα – «Μην περιμένετε λεπτομέρειες»

Περισσότερο από μια ώρα έμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. Κατέθεσε για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στη σκιά της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη

Βγαίνοντας από το κτίριο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ξεκαθάρισε σε… όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να πει τι κατέθεσε για την υπόθεση που “πληγώνει” το ελληνικό θέατρο.

«Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη», σημείωσε και ξεκαθάρισε, ενοχλημένος, ότι δεν θέλει ερωτήσεις για «το τι έφερα και τι δεν έφερα», σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Δείτε τη δήλωσή του μετά το τέλος της κατάθεσής του 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας κλήθηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό να καταθέσει τα στοιχεία για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου που έχουν συλλεχθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που διενεργείται εντός του ΣΕΗ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις